Vakwerk

Badkamer werk

Installateursbedrijf Arens is gestart in 2001 als onderaannemer van elektrotechnische werkzaamheden voor de bouw. In 2003 heeft René Arens met al zijn opgebouwde ervaring de stap gemaakt naar totaalbouw. In 2014 is zoon Piet, na het afronden van zijn bouwkundige studies  en werkervaring in de bouwwereld aan het bedrijf toegevoegd.

Installatietechniek dekt allang niet meer de lading. Daarom is gekozen voor Totaalbouw. De claim “afspraak is afspraak” is niet voor niets toegevoegd aan het beeldmerk van Arens&Zoon. Arens tilt zwaar aan het realiseren van uw (ver)bouwplannen en wil dan ook waarmaken wat er met de opdrachtgever is afgesproken!

Kleinschalige projecten zoals het renoveren van een badkamer, het plaatsen of vervaardigen van uw droomkeuken tot het vervangen van ramen en kozijnen , CV installaties en het plaatsen en vervangen van CV ketels wordt door het team van Arens zelf opgepakt. Grotere verbouwingen of projecten worden uitgevoerd in samenwerking met gediplomeerde en vakkundige specialisten als tegelzetters, stucadoors en metselaars die Arens aan zich heeft verbonden in de loop der jaren. Arens&Zoon zorgt voor afstemming tussen de projectdisciplines zodat er maar één aanspreekpunt is voor de opdrachtgever.

Arens&Zoon streeft naar 100% tevredenheid, afspraak is afspraak!