Wat doen wij

Hieronder ziet u de werkzaamheden die wij graag voor u verzorgen en die wij al voor vele bedrijven, instellingen en particulieren naar tevredenheid hebben verzorgd. Ook zijn er zaken die wij in combinatie met collega bouwbedrijven realiseren. Maar de opdrachtgever heeft altijd één aanspreekpunt en dat zijn wij.

arens_badkamers_label

Is uw badkamer aan een grondige verbouwing toe? Wilt u uw huidige ligbad eruit en daarvoor in de plaats een inloopdouche of een nieuw

wastafelmeubel. Arens&Zoon denkt graag met u mee en realiseert voor u uw droom badkamer.

 

arens_electra_label

Of het nu gaat om een volledige technische installatie voor een bedrijf of particulier, Arens&Zoon is de aangewezen partij en is gecertificeerd Elektotechnisch Installateur.

Van machinepark tot een extra groep in de meterkast.

 

arens_keukens_label

Keukens plaatsen, wandcontactdozen uitbreiden, extra groep voor inductie koken of voor het nieuwe fornuis is ons ding. Steeds meer vragen mensen ons of we naast het installeren ook de keuken apparaten kunnen leveren.

Welnu…dat kunnen we! Bijkomend voordeel van zo’n totaalaanpak is, dat we weten waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het plaatsingsproces.

 

arens_ramen-en-kozijnen_label

Het liefst maken wij de kozijnen en raampartijen van ecovriendelijk hardhout. Voor bestaande panden is dat namelijk altijd maatwerk. Arens&Zoon

komt uitgebreid meten. Daarna worden de benodigde kozijnen en ramen besteld bij een timmerfabriek. Het plaatsen gebeurt op de afgesproken datum!

 

arens_timmerwerk_label

Allerhande timmerwerk wordt door Arens&Zoon vakkundig verzorgd.

Een extra muurtje op zolder, een aanbouw of een nieuw vertrek. We zorgen voor een spatzuiver eindresultaat.

 

arens_verandas_label

Heeft u de ruimte in uw tuin en zoekt u een schaduwrijk plekje? Of wilt u gewoon droog zitten en toch van uw tuin genieten tijdens een Hollands buitje?

We hebben inmiddels veel ervaring in het plaatsen van veranda’s. Vakkundig op maat gemaakt van oud eiken of Douglas. (kijk bij onze foto’s)